Cebarka je hrvatska konzultantska agencija koja se bavi nadgledanjem izrade brodova i savjetovanjem brodogradilišta.
Elektroshop.hr je webshop koji se bavi prodajom LED rasvjete, elektro alata kao i strojeva za rad.
Simpatično nazvan petrinjski portal Portal53.hr već godinama Petrinjanima donosi najnovije vijesti. Obratili su nam se uslijed problema s postojećim webom pa smo iskoristili priliku za redizajn i moderniziranje cijelog portala
Industrijska Škola Split ima 4 vrlo zanimljiva smjera. Bilo je potrebno napraviti stranicu koja će na jednako atraktivan način prikazati sve što Industrijska može ponuditi.
Biccibabe blog bio je zanimljiv projekt. Klijentica je imala vrlo jednostavne upute: “crveno i wow”. Blog je svakako vrijedan čitanja 🙂
Euro Private Tours je hrvatska turistička agencija koja organizira privatne izlete na području cijele Europe.
Split Nomad Gallery je splitska platforma za promoviranje umjetnosti. Svoj web koriste za promociju umjetnika, prodaju umjetničkih djela kao i najave događaja i izložbi.
FindRead je bio naš prvi projekt. Ideja FindRead-a bila je reklamiranje mladih domaćih pisaca u suradnji s Amazon-om. Povodom lansiranja projekta gostovali smo na Fantasticonu i u mnogim radijskim emisijama. FindRead je ugašen 2018. godine zbog manjka interesa.
BlueDragon je međunarodni kompetitivni tim u igri Dota 2. U ovom projektu koristili smo potpuno drugačije boje i fontove kako bi bolje pristajali ciljanoj publici mlađih igrača. Uz formu za prijavu u tim, website je imao i blog.
Visoka škola za inspekcijski menadžment u pomorstvu nalazi se u Splitu. Cilj web stranice VSIKMP je informiranje potencijalnih i trenutnih studenata o događanjima u Školi kao i o upisima te literaturi za samu nastavu.