FindRead je bio naš prvi projekt. Ideja FindRead-a bila je reklamiranje mladih domaćih pisaca u suradnji s Amazon-om. Povodom lansiranja projekta gostovali smo na Fantasticonu i u mnogim radijskim emisijama. FindRead je ugašen 2018. godine zbog manjka interesa.
Cebarka je hrvatska konzultantska agencija koja se bavi nadgledanjem izrade brodova i savjetovanjem brodogradilišta.
Euro Private Tours je hrvatska turistička agencija koja organizira privatne izlete na području cijele Europe.
Visoka škola za inspekcijski menadžment u pomorstvu nalazi se u Splitu. Cilj web stranice VSIKMP je informiranje potencijalnih i trenutnih studenata o događanjima u Školi kao i o upisima te literaturi za samu nastavu.
Elektroshop.hr je webshop koji se bavi prodajom LED rasvjete, elektro alata kao i strojeva za rad.
BlueDragon je međunarodni kompetitivni tim u igri Dota 2. U ovom projektu koristili smo potpuno drugačije boje i fontove kako bi bolje pristajali ciljanoj publici mlađih igrača. Uz formu za prijavu u tim, website je imao i blog.
Split Nomad Gallery je splitska platforma za promoviranje umjetnosti. Svoj web koriste za promociju umjetnika, prodaju umjetničkih djela kao i najave događaja i izložbi.
Biccibabe blog bio je zanimljiv projekt. Klijentica je imala vrlo jednostavne upute: “crveno i wow”. Blog je svakako vrijedan čitanja 🙂
Simpatično nazvan petrinjski portal Portal53.hr već godinama Petrinjanima donosi najnovije vijesti. Obratili su nam se uslijed problema s postojećim webom pa smo iskoristili priliku za redizajn i moderniziranje cijelog portala
Industrijska Škola Split ima 4 vrlo zanimljiva smjera. Bilo je potrebno napraviti stranicu koja će na jednako atraktivan način prikazati sve što Industrijska može ponuditi.